Trobada veïnal per l’habitatge a Poble Sec el Dissabte 4 març – 11h

Dissabte, 4 de març, diversos col·lectius i entitats del barri convidem a totes les veïnes i veïns del Poble Sec a:
11 h – Acte i cerca-vila a la plaça del Setge de 1714 (c/Concòrdia amb Radas)
14 h – Dinar i micro obert: vine a explicar el teu cas. Plaça del Sortidor.
…per trobar solucions a aquesta situació i per compartir les nostres experiències et demanem que el dissabte dia 4 de març vinguis a la Trobada Veïnal per l’Habitatge al Poble-sec. T’hi esperem!

Sábado, 4 de marzo, diversos colectivos y entidades del barrio invitamos a todas las vecinas y vecinos del Poble Sec a:
11 h – Acto y pasa calles en la plaza del Setge de 1714 (c/Concòrdia amb Radas)
14 h – Comida y micro abierto: ven a explicar tu caso. Plaza del Sortidor.
…para encontrar soluciones a esta situación y para compartir nuestras experiencias te pedimos que el Sábado día 4 de Marzo vengas a la “Trobada Veïnal per l’Habitatge al Poble-sec”. Te esperamos!
Per què? Perquè ens fan fora del barri…
Al Poble-sec els lloguers no paren de pujar de preu (més d’un 10% en els darrers anys). Els contractes es renoven amb preus abusius que ens porten a haver de marxar del barri. Pel que fa a la compra de pisos, prop del 60% estan sent adquirits per fons d’inversió, bancs i immobiliàries, és a dir, no són noves veïnes que vindran a compartir els nostres carrers sinó especuladors que juguen amb el nostre dret a viure al barri. Per nosaltres és la vida, per elles és un negoci.
Ara ens diuen que es faran reformes als carrers Concòrdia i Radas, com abans es van fer al carrer Blai i a l’avinguda Paral·lel… però s’han previst mesures per aturar la pujada de lloguers que comporten aquestes remodelacions?? NO.

 

Comparteix :-)