Nit a l’escola per als alumnes de P5 i de 1er

UNA NIT A L’ESCOLA, on les nenes i nens de P5 i de 1er puguin conviure més enllà de les aules. Durant l’estada es faran diferents jocs i activitats (gimcana, jocs amb llanternes i disfresses, Conta-rondalles…)
Els nens dormen la nit del divendres 26 de maig a l’escola, vetllats per l’equip habitual d’extraescolars. Ens trobem a les 19.30 h. del divendres i els recollirem a les 11’30 del matí del dia següent (dissabte 27).

Què fa falta portar?
• Sopar i esmorzar de casa (un parell d’entrepans o carmanyola, fruita i alguna cosa per veure).
• Muda per al dia següent.
• Pijama, sac de dormir, llençol o manteta fina per tapar-se.
• Recomanem no portar joguines.

UNA NOCHE EN LA ESCUELA, donde las niñas y niños de P5 y de 1º puedan convivir más allá de las aulas. Durante la estancia se harán diferentes juegos y actividades (gincama, juegos con linternas y disfraces, Cuenta-fábulas…)
Los niños duermen la noche del viernes 26 de mayo en la escuela, velados por el equipo habitual de extraescolares. Nos encontramos a las 19.30 h. del viernes y los recogeremos a las 11’30 de la mañana del día siguiente (sábado 27).

Que hay que traer? 
• Cena y desayuno de casa (un par de bocadillos o fiambrera, fruta y algo para beber).
• Muda para el día siguiente.
• Pijama, saco de dormir, sábana o manta fina para taparse.
• Recomendamos no traer juguetes.
INSCRIPCIONS >> del 18 al 24 de maig a l’AMPA.
PREU: 15 euros.

 

Divendres 26 de maig  a les 19.30 h. i els recollirem a les 11’30 h. del matí del dia següent (dissabte 27)
Viernes 26 de mayo a las 19.30 h. y los recogeremos a las 11’30 h. de la mañana del día siguiente (sábado 27)

Inscripcions >> del 18 al 24 de maig a l’AMPA.

Comparteix :-)