Qui som

QUÈ ÉS L’AMPA?
Associació de MARES i PARES d’Alumnes

És una entitat sense ànims de lucre, finançada per les quotes rebudes pels socis i composada per les famílies que voluntàriament decideixen associar-se.

• És una entitat imprescindible per a participar i reivindicar de forma col·lectiva la millora constant de l’educació al Centre.
Associar-se és voluntari. Compartim experiències, opinions i propostes al voltant del procés educatiu que ens afecta directament.
• L’associació representa els nostres interessos i serveix d’interlocutor al Centre i al seu entorn per a tots els temes d’interès col·lectiu. L’associació és el producte de la gent que la composa a cada moment, totes les decisions es prenen democràticament i si vols canviar qualsevol cosa, només has de venir i iniciar el debat!

Per a què serveix l’associació?
Per a proposar millores sobre els serveis del col·legi, lluitar per una educació de qualitat i canalitzar i debatre les inquietuds de les famílies dels alumnes del col·legi.
• Es gestionen també les activitats extraescolars i el casal d’estiu
• I es participa en la dotació del centre (amb llibres, pissarres electròniques, etc. )
• A més, organitzem determinats esdeveniments (festa de fi de curs, Sant Jordi, etc.)
• Promovem col·loquis i cursos sobre temàtica familiar i educativa
• ens encarreguem d’explorar propostes que enriqueixin la vida escolar.

Qui són «les de l’AMPA»?
Qualsevol mare, pare o familiar del col·legi pot ser soci de l’AMPA només amb pagar la quota d’inscripció anual. L’associació s’estructura amb una junta directiva que s’encarrega del dia a dia. Qualsevol soci de l’AMPA pot formar part d’aquesta junta. Fins i tot, sense formar part de la junta, totes les mares i pares que vulguin col·laborar estan sempre invitats a seguir l’activitat de l’AMPA i col·laborar en activitats puntuals. S’ha de tenir en compte el caràcter voluntari de la participació i la necessitat de col·laboració i implicació de les famílies per garantir la seva continuïtat.

Cobra algú de l’AMPA?
No, cap membre de l’associació ni la junta directiva cobra per pertànyer a la mateixa ni per cap servei realitzat.

Puc exigir alguna cosa a l’AMPA?
No. Els membres de la junta de l’AMPA són mares i pares com tu, que dediquen part del seu temps lliure a col·laborar a l’associació, cadascú en els temes del seu interès. Si veus que algun tema no es toca o no t’agrada l’enfoc que se li dona, nomes has d’unir-te al grup i treballar en la direcció que creguis convenient coordinant-te amb la resta.

Descárgate el PDF >> AMPA_que es_ES

Descarrega el PDF>> AMPA_que es_CAT

Comparteix :-)